+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Dvořákova Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 140 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Philipp

skupina přátel, 30.6.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

rodina se staršími dětmi, 12.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Vlasta

jednotlivec, 6.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • super lokacia, par minut k Namestiu Slobody, blizko hociakam, mily personal, ciste izby...nie je co vytknut.

  • neexistuje - nic negativne som tam nenasla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
moc děkujeme za Vaši recenzi a jsme velice potěšeni, že jste s ubytováním byla spokojená. Doufáme, že nás v budoucnu znovu navštívíte a budeme se na Vás moc těšit.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Personál Penzionu Dvořákova

Anonym

jednotlivec, 4.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jankovič Emil

dospělý pár, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • nedostatok parkovacieho miesta,ktoré bolo deklarované v ponuke

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Bohužel parkovací místo má náš penzion pouze jedno, které je nutno si rezervovat předem. Díky poloze penzionu (přímo u pěší zóny) nám Magistrát Města Brna více parkovacíh míst odmítá poskytnout.
Velice se omlouváme a doufáme, že Vás tato skutečnost neodradí od další návštěvy penzionu.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Anonym

skupina přátel, 8.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Nadezhdin Evgeny

rodina se staršími dětmi, 2.5.2013

Русский

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Очень удобное расположение в центре. Номера небольшие, но со всем необходимым: плита, СВЧ, чайник, правда из посуды для приготовления - одна кастрюлька. Нет телевизора - это даже хорошо. Интернет бесплатный - новости там. Завтрак в номере: набор продуктов достаточный, хватает вполне. Парковку забронировать не удалось, но в центре города, в отличие от Праги, можно всегда припарковать машину в достаточной близости. Мне удавалось каждый вечер. Очень понравилось всё.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oplt Jiří

jednotlivec, 18.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • penzion je v centru, nádraží 10 minut, restaurace a další užitečná zařízení v dosahu. přes hotel.cz možnost rezervace pokoje bez zadání kreditní karty, ačkoliv při rezervaci přes jiné stránky (booking.com nabízel tentýž pokoj o 100 kč levněji) byla kreditní karta požadována a bez ní nebylo možné rezervaci dokončit. na recepci dostanete klíče od penzionu, patra, pokoje. personál v pohodě. na pokoji je varná konvice, kuchyňská linka se sporákem, lednička. máte-li večer po příjezdu pečivo, tak z toho, co je v ledničce ke snídani, pořídíte i večeři. rohlíky vám ráno v 7 h. pověsí na kliku pokoje. hodnocení "dobré" znamená, že bych se tam klidně ubytoval znovu, i když si myslím, že by bylo možné některé věci vylepšit a nejspíše i snížit cenu.

  • projde-li se člověk po koberci v pokoji bos, tak si umaže nohy, což po příchodu ze sprchy není úplně to, co chcete. mezi pokojem a předsíní nejsou dveře, takže pokoj není od možného ruchu na chodbě hotelu izolován tak, jak by být mohl. ve sprše pomalu odtékala voda (špatný odtok nebo úspora vody, nevím). v případě požáru na patře by mohl být problém se z pokoje dostat-úzká chodba a trochu ukrytý východ z patra - napadlo mě to:).hodnocení "dobré" znamená, že bych se tam klidně ubytoval znovu, i když si myslím, že by bylo možné některé věci vylepšit a nejspíše i snížit cenu.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi.
Ve svém příspěvku píšete o možnosti rezervace přes portál Booking.com za slevu 100 Kč. Tato možnost opravdu existuje, ale je nutné opravdu zadat číslo karty a její expirace. Tento způsob objednávky je takzvaný Non-refundáble (nevratný). Klient si rezervaci objedná a zadá údaje o kartě. Toto dělá z toho důvodu, že jde o platbu předem (peníze se strhnou práve z této karty) a částka je nevratná. Za tento proces má klient právě zmiňovanou slevu. Je to možnost, kterou nabízí portál Booking.com.
Děkujeme za upozornění ohledně koberců, ty jsou pouze v sedmi pokojích našeho penzionu a okamžitě objednávám službu k čištění koberců.
Dveře mezi pokojem a chodbičkou bohužel není možné dodat, jelikož chodbička je příliš malá na tolik dveří a toto nám nedovolí Bezpečnostní a preventivní složka Hasičů Jihomoravského kraje.
Nemusíte se bát, že pokud by v penzionu hořelo, byly by špatné únikové cesty. Dveře z chodby jsou označeny jako východ a "úzke chodby" schválila právě tato složka hasičů jako vyhovující. Na zdech penzionu všude visí únikové cesty a Požární směrnice.
Navíc je náš penzion vybaven kouřovými čidly, které jsou napojeny na system EPS, který penzion nepřetržitě hlídá a v případě požáru okamžitě spustí poplach.
Doufáme, že nás opět navštívíte.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Personál Penzionu Dvořákova

Jágerský Lukáš

skupina přátel, 20.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Lokalita

  • Parkování

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi.
Parkování je zde opravdu problém, jelikož jsme hned u pěší zóny. Od dubna tohoto roku máme od Magistrátu města Brna přislíbeno jedno parkovací stání navíc, tak doufáme, že to bude aspoň o trošku lepší. Pokud se tvoří rezervace dostatečně předem, je větší šance že bude naše parkovací stání volné.
Ještě jednou děkujeme za Vaši návštěvu v našem penzionu a doufáme, že nebyla poslední.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Marie

jednotlivec, 7.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc příjemné slečny na recepci, pokoj útulný, vkusný, čístý a příjemně voňavý. Pěkná a čistá koupelna. Kuchyňka, snídaně na pokoji, čerstvé rohlíky ráno na klice, velký výběr jídla, obrovská spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
jsme velmi potěšeni, že jste byla se službami na penzionu spokojená.
Moc děkujeme a budeme doufam ve Vaši další návštěvu.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Anonym

dospělý pár, 3.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • pokoj velmi dobře zaříný, malá kuchyňka, mikrovlná trouba. V pokoji i koupelně čisto snídaně připravena v ledničce a na stole, pečivou vám přinesou čerstvé

  • občasný hluk z ulice, ale to nelze ovlinit vzhldem umístění Penzionu. déle trvá než se pokoj vytopí trochu chybí TV a rádio

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi. Díky tomu, že jsem malý penzion bohužel nemůžeme poskytnout našim hostům televizi nebo rádio, museli bychom zvednout i ceny za pokoj a to by jsme opravdu neradi.
Topení jsme v kotelně nastavily na vyšší teplotu tak, aby byl pokoj co nejdříve vytopený.
Doufáme, že se Vám u nás líbilo.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Kateřina

dospělý pár, 3.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Každodenní neskutečný hluk z Baru který neexistuje až do půl 6 ráno.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
3
Cena/kvalita
3
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
za hluk z Baru, který neexistuje se moc omlouváme. Tento Bar zavírá ve 2 hodiny ráno a dle pokynů by se měli snažit o klidné a tiché prostředí. Opravdu se může občas stát, že se jim tyto pokyny nepodaří splnit, což je nám opravdu líto.
Samozřejně do budoucna sjednáme nápravu a tato skutečnost Vás neodradí od další návštěvy penzionu.
S pozdrave,
Personál Penzionu Dvořákova

Radomír Polák

jednotlivec, 23.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • zdravím měl sem tu čest pobýt v Penzionu a byl se opravdu spokojen,akorát chybí vedlejší restaurace,ktrerá je zavřená

  • chybí restaurace

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
jsme potěšeni, že jste byl u nás s ubytováním spokojen.
Z vedlejší restaurace je v současné chvíli nový stylový Bar, který neexistuje, který otevírá v 17:00 hodin. Součástí baru je v prvním patře i restaurace. Doufáme, že v případě dalšího ubytování nový bar navštívíte.
Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Willefert Irena

dospělý pár, 5.1.2013

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 13.12.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Martin

dospělý pár, 12.12.2012

Slovensko

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Tento penzion mozem len kladne hodnotit , personal na jednotku , poloha penzionu je v centre čo je tiež velkou výhodou a služby sú myslím na pomer cena kvalita nadštandart.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme za vaši recenzi. Jsme velice potěšeni, že se Vám u nás líbilo a doufáme, že se k nám opět vrátíte.

S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Ludmila Žánová

skupina přátel, 11.12.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Hezké prostředí, výborné umístění, klid a příjemný personál.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za vaši krásnou reakci.
Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a doufáme, že se k nám opět vrátíte.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Ivana Beranová

jednotlivec, 7.12.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Charles David

skupina přátel, 12.11.2012

Velká Britanie a Sev.Irsko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Lovely hotel in a brilliant location. Will stay there again if we go back. Thank you.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Hello,
thank you for your review. We are very pleased you liked to stay in our Penzion Dvořákova.
We hope that we come back to the guesthouse.
Thank you,
team of Penzion Dvořákova