+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Dvořákova Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 140 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

skupina přátel, 31.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
36 %
  • Very noisy, rooms are above a night bar, loud music until 4am. Breakfast consists of the cheapest bakery and jam, choice of bad tea and coffee. Do not recommend this accommodation, it is an expensive hostel.. Not for disabled people, must walk stairs to get to rooms a hotel reception.

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 24.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Ludmila

skupina přátel, 8.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Výborná poloha v centru

  • Objednaly jsme třílůžkový pokoj, po-so, s tím, že 3. kolegyně přijede až ve čtvrtek. Nic nebylo problém, zaplatíme 2 lůžka, až dorazí kolegyně doplatí 3.lůžko. Po příjezdu nám bylo sděleno, že musíme od začátku uhradit 3 lůžka, systém to jinak neumí. Třílůžkový pokoj nebyl určitě pro 3 osoby, 2 byly v pohodě. Od středy nefungovala teplá voda, ale i to jsme přežily, nakonec jsme dostaly 20% slevu, bylo teplo, tak jsme to nějak neřešily. Ráda se do penzionu vrátím, když bude vše tak, jak slíbila slečna na Bookingu.

Personál
4
Služby
6
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Dočekal Ivan

rodina se staršími dětmi, 1.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
46 %
  • Vadná vodovodní baterie v kuchyňském koutku. Nehřeje teplovodní žebřík v koupeně.

Personál
8
Služby
4
Čistota
2
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za komplikace. V těchto případech stačí přijít na recepci, oznámit závadu a recepční Vám zavolá na pokoj údržbáře. Ještě jednou se omlouváme a pokud nás znovu navštívíte, pokusíme se, aby se nepříjemnosti neopakovaly.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Kateřina

dospělý pár, 3.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Každodenní neskutečný hluk z Baru který neexistuje až do půl 6 ráno.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
3
Cena/kvalita
3
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
za hluk z Baru, který neexistuje se moc omlouváme. Tento Bar zavírá ve 2 hodiny ráno a dle pokynů by se měli snažit o klidné a tiché prostředí. Opravdu se může občas stát, že se jim tyto pokyny nepodaří splnit, což je nám opravdu líto.
Samozřejně do budoucna sjednáme nápravu a tato skutečnost Vás neodradí od další návštěvy penzionu.
S pozdrave,
Personál Penzionu Dvořákova

Pikulová Jana

dospělý pár, 17.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • klid v hotelu a skvělé místo v centru Brna s parkováním

  • Na pokoji nebyl sprchový gel ani šampon. Při příjezdu po 14. hodině poměrně chladno v pokoji a málo puštěné topení. K dispozici 2 hrnky a každý úplně jiný. Pouze 2 sklenice na vodu. Myslím, že by mohly být skleničky na víno, alespoň dva talířky navíc k těm dvěma, co tam jsou a případně utěrka.

Personál
10
Služby
3
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi a omlouváme se za Vámi popsané komplikace. Šampon a sprchový gel normálně hosté dostávají na pokoj k ručníkům, pokud jste ho neměla, je možné, že pokojská Vám ho zapoměla dát a moc se za to omlouváme. Příště je možné zajít na recepci a naše recepční zajistí, aby jste měla vše co budete potřebovat. Stejně tak je to i s dalším nádobím, které dáváme na pokoje na vyžádání.
Doufám, že Vás tyto komplikace neodradili od další návštěvy našeho Penzionu.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Anonym

jednotlivec, 31.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
55 %
  • Dobrý den, mám informace od naší lektorky, kterou jsme u Vás ubytovali, že měla problém s vysokými schody, nebyl na pokoji ani televizor ani rádio, snídaně pouze na klice u dveří a chyběla i zásuvka na rychlovarnou konvici, bylo třeba zapojit u nočního stolku. :-( Přeji hezký den, Lucie Zemanová

Personál
0
Služby
4
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme, za váš čas věnovaný hodnocení pobytu.
Je mi líto, že lektorka neřešila situaci přímo s námi a ani recenzi nepíše sama.
Jsme penzion takže opravdu televize na pokojích nemáme, proto ani nikde neuvádíme, že jsou k dispozici.
Každá kuchyňka má zásuvku jak na mikrovlnou troubu tak na rychlovarnou konvici.
Na snídani mají hosté k dispozici: jogurt, med, marmeládu, nutelu,sýr, tavený sýr, paštiku šunku salám a ovoce. Na pití jsou 3 druhy čaje, rozpustná káva a na recepci je po celý den káva zdarma.
Takže opravdu se nejedná pouze o rohlíky na klice. Pokud jimj tento způsob nevyhovuje jsme ochotní dávat rohlíky na pokoj den předem.
takto jsou každé ráno čerstvé.

děkujeme za pochopení a věříme, že se k nám v budoucnu vrátíte
S pozdravem

Anonym

jednotlivec, 6.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Anonym

jednotlivec, 16.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Fischer Suzanne

jednotlivec, 20.9.2015

English

  • Celkové hodnocení
60 %
  • The pension fulfilled my expectations. Centrally located which was nice.

  • I will never stay there again as both nights until after 6:00 in the morning there was very loud music and talking on the street in front of the pension. The weather was to warm to have the windows closed. It is unfortunate as the pension was otherwise as i expcted.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 14.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Jankovič Emil

dospělý pár, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • nedostatok parkovacieho miesta,ktoré bolo deklarované v ponuke

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Bohužel parkovací místo má náš penzion pouze jedno, které je nutno si rezervovat předem. Díky poloze penzionu (přímo u pěší zóny) nám Magistrát Města Brna více parkovacíh míst odmítá poskytnout.
Velice se omlouváme a doufáme, že Vás tato skutečnost neodradí od další návštěvy penzionu.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Popelářová Jarmila

jednotlivec, 15.10.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Personál příjemný, pokoj připraven, bohatá snídaně.

  • Velmi hlučné okolí penzionu ( sobota- v noci řev v ulicích těsně vedle penzionu do tří hodin).Hlavní závada- nesvítilo stropní světlo v předsíni ani v pokoji v sobotu i v neděli, jen velmi slabá noční lampička.Závadu jsem hlásila v neděli ráno ( poté, když jsem se v sobotu v noci vrátila do tmy), přsto světlo nesvítilo ani v neděli.Takže jsem tam prožila dva večery potmě!!

Personál
10
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi. Jelikož je penzion ve středu města, hluku z okolních barů se bohužel nevyhneme.
Po Vašem odjezdu jsem osobně kontrolovala světlo ve Vašem pokoji. Světlo v chodbičce opravdu nesvítilo, za což se Vám velice omlouváme. Bohužel Vám musím oznámit, že světlo v pokoji po celou dobu vašeho pobytu svítilo. Náš penzion je vybaven pro zvýšení komfortu hostů stmívacím zařízením - kolečko vedle vypínače. Tímto kolečkem stačilo otočit a světla by se Vám rozsvítila.
Omlouváme se, že Vás na tuto skutečnost neupozornil náš personál.
Doufám, že Vás toto nedorozumění neodradí od další návštěvy našeho penzionu.
Děkujeme,
Personál Penzionu Dvořákova

Anonym

rodina se staršími dětmi, 23.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Hotel uprostřed centra - vše blízko, krásně čistý pokoj, příjemná recepční

  • Noční hluk v hotelu, slíbené čerstvé pečivo v 7:00, nicméně bylo donešené až okolo 7:30!

Personál
5
Služby
1
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Za noční hluk z ulice se velmi omluváme, ale bohužel jsme opravdu v centru Brna a někdy se tomuto bohužel neubráníme.
Za pozdní donášku pečiva se omlouváme. Jsme závislí na dodávku od pekaře a jakmile se on zpozdí, zpozdíme se i my.
Ještě jednou se omlouváme a doufám, že Vás toto neodradí od další návštěvy u nás.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Eva Kříbalová

jednotlivec, 3.8.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Dobré ubytování v centru města, výhoda malé kuchyňky.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 7.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Doplňující info i čistotě: byla velmi špinavá okna a v hygienických krabičkách které byly u ručníků na posteli nic nebylo

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Váš komentář a připomínky. Dala jsem pokyn k mytí oken a v této chvíli už na tom pracují naše pokojské.
Za prázdnou krabičku se omlouváme a okamžitě kontaktuji dodavatele.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Personál Penzionu Dvořákova

Helena

skupina přátel, 18.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Obsluha v recepci - děvčata byla velmi milá a obětavá

  • Odpoledne netekla vůbec teplá voda - sprchování pod úroveň Snídaně překvapila - velmi podprůměrné Zatuchlo - umělá vůně nepřekryla nelibý odér

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Oplt Jiří

jednotlivec, 18.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • penzion je v centru, nádraží 10 minut, restaurace a další užitečná zařízení v dosahu. přes hotel.cz možnost rezervace pokoje bez zadání kreditní karty, ačkoliv při rezervaci přes jiné stránky (booking.com nabízel tentýž pokoj o 100 kč levněji) byla kreditní karta požadována a bez ní nebylo možné rezervaci dokončit. na recepci dostanete klíče od penzionu, patra, pokoje. personál v pohodě. na pokoji je varná konvice, kuchyňská linka se sporákem, lednička. máte-li večer po příjezdu pečivo, tak z toho, co je v ledničce ke snídani, pořídíte i večeři. rohlíky vám ráno v 7 h. pověsí na kliku pokoje. hodnocení "dobré" znamená, že bych se tam klidně ubytoval znovu, i když si myslím, že by bylo možné některé věci vylepšit a nejspíše i snížit cenu.

  • projde-li se člověk po koberci v pokoji bos, tak si umaže nohy, což po příchodu ze sprchy není úplně to, co chcete. mezi pokojem a předsíní nejsou dveře, takže pokoj není od možného ruchu na chodbě hotelu izolován tak, jak by být mohl. ve sprše pomalu odtékala voda (špatný odtok nebo úspora vody, nevím). v případě požáru na patře by mohl být problém se z pokoje dostat-úzká chodba a trochu ukrytý východ z patra - napadlo mě to:).hodnocení "dobré" znamená, že bych se tam klidně ubytoval znovu, i když si myslím, že by bylo možné některé věci vylepšit a nejspíše i snížit cenu.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi.
Ve svém příspěvku píšete o možnosti rezervace přes portál Booking.com za slevu 100 Kč. Tato možnost opravdu existuje, ale je nutné opravdu zadat číslo karty a její expirace. Tento způsob objednávky je takzvaný Non-refundáble (nevratný). Klient si rezervaci objedná a zadá údaje o kartě. Toto dělá z toho důvodu, že jde o platbu předem (peníze se strhnou práve z této karty) a částka je nevratná. Za tento proces má klient právě zmiňovanou slevu. Je to možnost, kterou nabízí portál Booking.com.
Děkujeme za upozornění ohledně koberců, ty jsou pouze v sedmi pokojích našeho penzionu a okamžitě objednávám službu k čištění koberců.
Dveře mezi pokojem a chodbičkou bohužel není možné dodat, jelikož chodbička je příliš malá na tolik dveří a toto nám nedovolí Bezpečnostní a preventivní složka Hasičů Jihomoravského kraje.
Nemusíte se bát, že pokud by v penzionu hořelo, byly by špatné únikové cesty. Dveře z chodby jsou označeny jako východ a "úzke chodby" schválila právě tato složka hasičů jako vyhovující. Na zdech penzionu všude visí únikové cesty a Požární směrnice.
Navíc je náš penzion vybaven kouřovými čidly, které jsou napojeny na system EPS, který penzion nepřetržitě hlídá a v případě požáru okamžitě spustí poplach.
Doufáme, že nás opět navštívíte.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Personál Penzionu Dvořákova

Vladimír Dvořák

jednotlivec, 24.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • OK, jen, v techto dnech, velke teplo na pokoji

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Petráková Zora

jednotlivec, 7.11.2017

Bratislava Slovensko

  • Celkové hodnocení
72 %
  • tiché prostredie, blízko do centra

  • výťah zle situovaný, ráno tiekla iba studená voda, chýbal televízor na izbe.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8