+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Dvořákova Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 140 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

skupina přátel, 19.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • The hotel was nice and clean, really close to the center and comfortable.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Hrubešová Zora

skupina přátel, 16.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byly jsme moc spokojené, dostalo se nám vše, co jsme potřebovaly: klid,soukromí, snídaně na pokoji, čisto, blízko tam, kam jsme potřebovaly a příjemné prostředí.

  • Drobnost: v koupelně by mohl být ještě věšák navíc a také místa k odkládání by mohlo být víc. A pokud uvedete, že pečivo bude na klice v 7.00, pak by bylo dobré tento čas dodržet.Nic se nestalo, hlady jsme nezemřely, ale slib je slib...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 11.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 6.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • umístění penzionu v centru

  • deklarovaný čas donášky pečiva nebyl ani jednou dodržen, na povlečení otrhané knoflíky

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se způsobené komlikace, které se budeme snažit napravit.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Jana

jednotlivec, 10.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Levné a kvalitní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a doufáme, že nás opět navštívíte.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Tomáš

jednotlivec, 6.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Výborná lokace, ochotný personál, příznivá cena.

  • Jelikož je snídaně od doby ubytování již na pokoji v lednici, doporučuji zvýšit výkon lednice, jelikož chladila jen dost málo a šunka z plastového obalu k snídani již nebyla k jídlu a musel jsem ji vyhodit. Ostatní uskladněné potraviny byly OK.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za recenzi a omlouváme se za komplikace se snídaněmi. Lednice zkontrolujeme a budeme se snažit, aby k takovýmto komplikacím již nedocházelo.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Volštat Karel

dospělý pár, 16.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • příjemné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Je nám líto, že jste byl rušen lidmi z ulice. Jelikož je náš Penzion přímo v historickém centru Brna a to bývá v noci rušné, tak jako v jiných městech, není v našich silách nepříjemnosti tohoto charakteru odstranit.
Doufáme, že nás i přes tuto komplikaci případně navštívíte.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Pikulová Jana

dospělý pár, 17.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • klid v hotelu a skvělé místo v centru Brna s parkováním

  • Na pokoji nebyl sprchový gel ani šampon. Při příjezdu po 14. hodině poměrně chladno v pokoji a málo puštěné topení. K dispozici 2 hrnky a každý úplně jiný. Pouze 2 sklenice na vodu. Myslím, že by mohly být skleničky na víno, alespoň dva talířky navíc k těm dvěma, co tam jsou a případně utěrka.

Personál
10
Služby
3
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi a omlouváme se za Vámi popsané komplikace. Šampon a sprchový gel normálně hosté dostávají na pokoj k ručníkům, pokud jste ho neměla, je možné, že pokojská Vám ho zapoměla dát a moc se za to omlouváme. Příště je možné zajít na recepci a naše recepční zajistí, aby jste měla vše co budete potřebovat. Stejně tak je to i s dalším nádobím, které dáváme na pokoje na vyžádání.
Doufám, že Vás tyto komplikace neodradili od další návštěvy našeho Penzionu.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Petra

dospělý pár, 5.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Kollitz Roman

dospělý pár, 7.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Vynikající hotel, s příjemným servisem a maximální ochotou. Určitě se velmi rádi vrátíme a doporučujeme.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi, která potěšila všechen náš personál. Těšíme se na Vaši další případnou návštěvu.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Anonym

jednotlivec, 5.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Simona

dospělý pár, 5.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Dočekal Ivan

rodina se staršími dětmi, 1.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
46 %
  • Vadná vodovodní baterie v kuchyňském koutku. Nehřeje teplovodní žebřík v koupeně.

Personál
8
Služby
4
Čistota
2
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za komplikace. V těchto případech stačí přijít na recepci, oznámit závadu a recepční Vám zavolá na pokoj údržbáře. Ještě jednou se omlouváme a pokud nás znovu navštívíte, pokusíme se, aby se nepříjemnosti neopakovaly.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Anonym

jednotlivec, 30.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • dobře vymyšlený systém snídaně a její rozsah dostačující

  • tenké stěny, je slyšet hovor z jiného pokoje

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 3.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Čistý a prostorný pokoj.Hned v centru.

  • Špatné parkování.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 25.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Hotelu není co vytknout, čistota, vstřícný peronál, lednice. Snídaně excelentní! Bohužel náš pokoj měl okna do ulice kde byl do pozdních nočních hodin značný hluk,proto nebylo možné mít okna otevřené, to však není problém hotelu. Ještě snad drobnost, možná bychom přivítali TV na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za rencenzi a doufáme, že se k nám opět vrátíte. Televize na pokoje bohužel pořizovat nebudeme, jelikož poplatky za ně jsou vysoké a byli bychom nuceni zvýšit cenu za ubytování.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Sabina

dospělý pár, 13.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Byly jsme zde již po třetí a vždy spokojeni.Jedine co nám tam osobne chybělo,je radio nebo televize,případne i ventilátor na osvěžení vzduchu,ale víme,že do budoucnosti majitelé o tom určitě uvažují.Je velmi zvláštní,že se najdou lidé kteří si berou na památku vybavení,které má sloužit i ostatním hostúm. Děkujeme a těšíme se na další spoluprácu.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a doufáme, že nás opět navštívíte.
S pozdravem,
Personál Penzionu Dvořákova

Zuzana Dostálková

jednotlivec, 30.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Dobrý den, penzion mi byl doporučen mojí kolegyní, která byla na školení v Brně před rokem, s pobytem jsem byla spokojena. Cenu nebudu hodnotit. Protože se jedná o centrum Brna, je jasné, že cena bude odpovídat velikosti města i umístění penzionu. Navíc mi ji hradí zaměstnavatel, pro mě soukromě by ale byla příliš vysoká. Jediná připomínka snad ke snídaním ? Je super, že denně visí na klice čerstvé pečivo, ale snídaně by to chtělo alespoň občas obměnit ( např. ovoce, mussli, koláč atd...),ale i tak z čeho vybírat určitě bylo. Přeji hodně spokojených zákazníků !!!

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Penzion Dvořákova odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi a doufáme, že do Brna opět zavítáte.

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Personál Penzionu Dvořákova

Bank Vatroslav

skupina přátel, 19.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10